top of page

Nieuwsbrief Corona virusBeste leden,

De Tweesprong heeft net als iedereen van ons te maken met het corona virus.

Activiteiten die we moeten annuleren en vooruit kijken naar het seizoen 2020.

Een moeilijke taak en absoluut niet te voorspellen hoe dit allemaal afloopt.

Wij willen iedereen dan ook veel sterkte en kracht toewensen voor de komende periode.

De beslissing van Qbuzz om alle uitzendkrachten “tijdelijk”naar huis te sturen heeft ons allen ook diep geraakt. Daarom wil ik iedereen die dit is overkomen het allerbeste wensen en hoop dat er binnenkort licht in de duisternis komt. De personeelsvereniging leeft met jullie mee.

Een positief bericht heb ik in deze donkere dagen nog wel, nl onze vernieuwde website doet het uitstekend. Makkelijk in omgang en vooral opgave via de site is voor iedereen prima te doen. Het bestuur heeft daarom besloten om voorlopig te communiceren via deze site. Alle annuleringen en verdere mededelingen doen wij via onze website. Wanneer u/jullie je aanmelden via de site dan kunnen wij automatisch een mail terugsturen en dat is bij annulering van een activiteit super handig. Zo voorkomen wij misverstanden en teleurstellingen.

De nieuwsbrief die voorheen 4x per reguliere post werd verzonden wordt vervangen door een nieuwsbrief die op de site wordt geplaatst. Wanneer u/jullie het op prijs stellen om de nieuwsbrief toch gewoon per post te ontvangen dan kun je dit aangeven per mail en wij regelen dat.

Ik wens jullie allen veel gezondheid en kracht de komende periode.

Namens bestuur pv de Tweesprong

Johan Bulthuis

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page